2022-01-21

Kedves vásárlóink!
Január 24-én, hivatalos szabadnap miatt, a Könyvtér terem   ZÁRVA   
Tovább »

2021-12-16

Ünnepi nyitvatartás és rendelésteljesítés
Karácsony előtt az online rendeléseket az igényelt szállítási mód függvényében tudjuk teljesíteni. Postai kiküldés esetén december 17-én délig fogadjuk a rendeléseket, futárszolgálat általi szállítás esetén december 21-én délig. A posta és a futárszolgálatok leterheltsége miatt nem tudjuk garantálni, hogy a csomagok megérkeznek 24-re.December 24. és január 16. között a Könyvtér zárva lesz, az ebben az időszakban beérkező rendeléseket január 21-től kezdődően tudjuk teljesíteni.Köszönjük a megértést, szép ünnepvárást, áldott karácsonyt kívánunk mindenkinek! Tovább »

2020-05-26

Regisztrációs rendelés felfüggesztése
Arra kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a rendelés véglegesítése során a Regisztráció nélküli rendelés  opciót válasszák. A rendelés akkor lett sikeresen rögzítve, ha a rendszerünk küldött erről automatikus e-mailt. További információk a rendelés menetére vonatkozóan honlapunk Vásárlás menüpontjában találhatóak. Bármilyen e-mailben (office@koinonia.ro) vagy telefonon (0770612609) érkező kérdésre szívesen válaszolunk. Tovább »


Covidám közösségi alapcsomag
-15%

106.25 RON
90.3125 RON / 6500 Ft

Nem rendelhető


Covidám közösségi könyvcsomag

Közösségi könyvkiadás előrendeléssel


A karantén nem telt tétlenül. Szorgosan és keményen dolgoztunk azon, hogy a vírus tüneti kezeléséhez hozzájárulhassunk. A mi gyógyszerünk a nevetés. Három különböző gyermekkönyv a fáradtság eredménye (görgess lentebb leírásért), melyeket a humor hoz közös nevezőre. Nyomdakész állapotban arra várnak, hogy begyűljön a nyomtatásukra szükséges összeg.


300 covidám közösségi könyvcsomag előrendelésével hozzájárulhattok 3 értékes gyermekkönyv megjelenéséhez! Választani lehet a Covidám alapcsomag és a Covidám extracsomag között.

 

Covidám közösségi alapcsomag: 

Markus Majalouma: Apa, vegyünk nyaralót! - 20%

André Ferenc: Bújócskaverseny - 20%

Kiss Ottó: Legszebb költéseim -20%

1 db. 20% - os vásárlási utalvány korlátlan összegű egyszeri vásárlásra - egyedi kóddal

 

 

Markus Majalouma: Apa, vegyünk nyaralót!

Az Apa-sorozatok utolsó, ötödik darabja, a megszokott humorral tálalva. Oszi, Vejnő és Annamari Apát újabb kalandba sodorja. S természetesen Putkela úr sem marad le róla.


André Ferenc: Bújócskaverseny

Egy kisebbecske verses meseregény, mely magyaráz és irányba ráz, ami a koronavírus keletkezését illeti. De aggodalomra semmi ok, amíg Bence és hűséges zoknibarátja, Szandi, az egész világ megmentésére készülnek a bújócskaverseny kiötlésével. És végül minden jó, ha a parkban lehet egy nagyot szaladgálni már. 


Kiss Ottó: Legszebb költéseim 

Tudod ki ő: Laci bácsi? - ne szaladj tovább, ácsi! - ...aki Lackó-kölyök korában sem félt egyetlen állattó’, legyen az medve, nyúl, zsiráf vagy éppen disznó! Ha nem tudod, úgy nagy lemaradást kell kell pótolnod rögtön: S e könyv épp jó, hogy verses formában a fejedbe töltsön mindent, mi mezőn, erdőn, állatkertben átélhető. (Ha nincs fejed felett az otthoni megszokott tető).


 

Megjegyzés: A könyvek kiszállítására azok megjelenése (2020. augusztus 15.) után kerül sor.Hozzászólok