2021-07-23

Nyári szünet
Ezúton értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a július 26–augusztus 23. közötti időszakban a Könyvtér zárva lesz, és az online rendelések kiküldése is szünetel. A Koffer könyvesboltban változatlanul át lehet majd venni a megrendelt könyveket. Köszönjük a megértést.  Tovább »

2020-05-26

Regisztrációs rendelés felfüggesztése
Arra kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a rendelés véglegesítése során a Regisztráció nélküli rendelés opciót válasszák. A rendelés akkor lett sikeresen rögzítve, ha a rendszerünk küldött erről automatikus e-mailt. További információk a rendelés menetére vonatkozóan honlapunk Vásárlás menüpontjában találhatóak. Bármilyen e-mailben (office@koinonia.ro) vagy telefonon (0770612609) érkező kérdésre szívesen válaszolunk. Tovább »

2020-03-10

A második Erdélyi Könyvfaló Olvasójáték
Március 9-én délelőtt 10 órától sajtóreggeli keretében a Koffer könyves kávézóban meséltünk a második Erdélyi Könyvfaló Olvasójáték szervezéséről, hogy hol tartunk most, és bejelentettük az idei meghívottak és könyvek listáját. Tovább »


Hóbucka és Nettó, a láthatatlan oroszlán
  • Iszlai Zoltán
  • Hóbucka és Nettó, a láthatatlan oroszlán
  • Móra, 2005
  • 48 oldal
  • Kötés: keménytábla
  • ISBN: 9631180948
  • Illusztrátor: Kállay Nagy Krisztina

-15%

16.25 RON
13.8125 RON

Kosárba

Rendelhető


Biztosan ismeritek a viccet a fehér elefántról, akinek azért piros a szeme, hogy jól el tudjon bújni a cseresznyefán… Hát a fehér szőrű puli hol tud elbújni? Természetesen a hóban! Eszternek, és kiskutyájának, Hóbuckának kedvenc játéka a téli bújócska. Hóbucka elrejtőzik a hóbuckába, Eszter keresi, és ha már végképp nem találja, meglóbál a levegőben egy szál finom, illatos, fokhagymás kolbászt: a puli azonnal előkerül! No de hogy kerül a hóba még egy oroszlán is? Ráadásul láthatatlan! Pedig igenis kerül, méghozzá a messzi Madagaszkárból, és összebarátkozik hóban bújócskázó hőseinkkel, akiknek egyetlen percnyi fejtörést sem okoz a nagymacska láthatatlansága. Vagy mégis? Ha elolvassátok a könyvet, talán Nektek is sikerül egy lopott pillantást vetni a láthatóvá varázsolt oroszlánra.

A sorozat további kötetei

Hozzászólok  • A sorozat további kötetei
Cvikkedli

Janikovszky Éva


-15%
34 RON
28.9 RON


38 oldal. Keménytáblás.