2018-06-08

Hívószám: 25. Már tudjátok is a többit.
De a javát most áruljuk el nektek: ezen a héten az évünk egyik legizgalmasabb könyvét ajánljuk 25%-os árkedvezménnyel szülinapunk alkalmából. A kommunizmust gyerekeknek mesélő különleges vállalkozást már több szakmai fórumon is kitüntették, kiemelték, megemlítették. Mi pedig örömmel tárjuk elétek ezt a kincset. Vegyétek és olvassátok! A könyvet beszerezhetitek kedvezményesen Kolozsváron a Kofferben, vagy online itt:
http://www.koinonia.ro/?konyv=4451  Tovább »

2018-05-25

Maradj velünk kapcsolatban! - MERT SZÁMÍTASZ - Adatvédelmi tájékoztató
Járulj hozzá, hogy kezelhessük adataidat, így továbbra is elsőként értesülhetsz újdonságainkról és akcióinkról. IDE KATTINTVA elolvashatod adatkezelési tájékoztatónkat. 
Frissítsd adataidat vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT Tovább »

2018-05-31

25 év, 25 könyv, 25 százalék - Gyereknap Barni könyvével!
Ezen a héten, a gyereknap örömére, Zágoni Balázs immár klasszikusnak számító meséskönyvét ajánljuk olvasásra! A Barni sorozat első kötete, a Barni könyve, Markéta Vydrová illusztrációival jelent meg új kiadásban 2017 végén. Már 4 éves kortól kitűnő olvasmány az esti meseolvasáshoz. Jó szórakozást kívánunk! Tovább »


Rejtőző kavicsok
  • Rejtőző kavicsok
  • Móra, 2012
  • 256 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789631193411
  • 1. kiadás kiadás

-15%

42.5 RON
36.125 RON

Kosárba

Rendelhető


Ebben a regényben senki sem az, akinek látszik. Lille, a megbízhatóság és a jólneveltség szobra kettős életet él, a valóság elől egy álomvilágba menekül. Praetor, a laza és jómódú srác gondtalanul váltogatja a csajokat, szórja a latin szavakat, s bár ő a csapat esze, mégis lazán elindul a lejtőn. Krisz, a vezérhím, aki „nagyvadat” vesz célba, de azt nem sejti, hogy ez a vadászat megváltoztatja az életét. Anna, a vagány tanárnő különc módszerekkel küzd a tanítványaival –  csakhogy múltjában sötét folt éktelenkedik…

– Meddig tart még a kihallgatás?
 Lille elszégyellte magát. Tényleg szó szerint letámadta.
– Innál valamit? Éhes vagy?
– Kislány, a kijelentő módról hallottál már?
Bocs… Esküszöm, nem kérdezek többet! – Lille felemelt egy kavicsot, nézte egy darabig, aztán eldobta. – Apám kavicsnak hívja a felbecsülhetetlen értékű embereket. 

***

Lázár Ildikó 1970-ben született Gyergyószentmiklóson. Iskolásként azt tartották róla, hogy tollal a kezében jött a világra, pedig akkoriban még csak kísérletezett novellákkal, versekkel, élménybeszámolókkal, amelyeket a környezete nagy élvezettel olvasott. Bár színésznek készült, végül újságíróként talált önmagára. Az első magyarországi magánhírügynökség, a WestelPress (MobilPress) főszerkesztőjeként különböző témákban számos lapban publikált, munkáját a szakma többek között Nívó-díjjal és minisztériumi Ezüsttoll-díjjal jutalmazta. Mindezek ellenére Lázár Ildikó igazi hivatásának a tanítást tartja: Tizenhét éve fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy tanítványai széles vásznon keresztül lássák a világot.

Hozzászólok