2020-05-26

Regisztrációs rendelés felfüggesztése
Arra kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a rendelés véglegesítése során a Regisztráció nélküli rendelés opciót válasszák. A rendelés akkor lett sikeresen rögzítve, ha a rendszerünk küldött erről automatikus e-mailt. További információk a rendelés menetére vonatkozóan honlapunk Vásárlás menüpontjában találhatóak. Bármilyen e-mailben (office@koinonia.ro) vagy telefonon (0770612609) érkező kérdésre szívesen válaszolunk. Tovább »

2020-04-07

Nagy olvasó- és játszó csomagok a karantén vakációra
A húsvéti vakáció nem másabb, mint a mögöttünk levő három hét. Már hetek óta vakációs a hangulat, még ha zajlik is az online oktatás. Annyi a különbség, hogy a délelőttöket is jobban meg kell szervezni, ha kiesnek a házifeladatírások és az online órakövetés.De lehet a gyerekek és ti már kifogytatok az egyéni tevékenység-ötletekből, és eddig túlrágtátok magatokat többször a házi kedvenc meséskönyveken, az összes foglalkoztatót kitöltöttétek, és a társasjátékaitokat is unjátok.  Tovább »

2020-03-10

A második Erdélyi Könyvfaló Olvasójáték
Március 9-én délelőtt 10 órától sajtóreggeli keretében a Koffer könyves kávézóban meséltünk a második Erdélyi Könyvfaló Olvasójáték szervezéséről, hogy hol tartunk most, és bejelentettük az idei meghívottak és könyvek listáját. Tovább »


  • Nagy olvasó- és játszó csomagok a karantén vakációra
  • 2020-04-07


A húsvéti vakáció nem másabb, mint a mögöttünk levő három hét. Már hetek óta vakációs a hangulat, még ha zajlik is az online oktatás. Annyi a különbség, hogy a délelőttöket is jobban meg kell szervezni, ha kiesnek a házifeladatírások és az online órakövetés.

De lehet a gyerekek és ti már kifogytatok az egyéni tevékenység-ötletekből, és eddig túlrágtátok magatokat többször a házi kedvenc meséskönyveken, az összes foglalkoztatót kitöltöttétek, és a társasjátékaitokat is unjátok. 


57 könyvcsomagot ajánlunk számotokra a közelgő vakációra az Olvasócsomagok kategóriában. Hogy megkönnyítsük a vásárlást és böngészést, egyhelyre gyűjtögettük a kicsik kedvenceit. Egy halomba fényképeztük a könyvekhez tartozó foglalkoztatókat és társasjátékokat. Egymás mellé tettük a sorozatokat. Ha egyszerre kerül a kosárba, nem kell rendre fizetni a futárnak.

Ha mégsem élnétek az egész könyvcsomaggal, megtaláljátok a termékek egyéni linkjeit is a csomagleírásra kattintva.

Jó olvasást, böngészést, játszást, mókázást. Az elmék feszegetésével tegyétek tartalmasabbá a fizikai bezártságot.

Ha bármiben segíthetünk, hívjatok a 0753459413 telefonszámon, vagy írjatok a beszerzes.koinonia@gmail.com emailcímre.


 Hozzászólok

Babóca, a katicalány

Bartos Erika


-15%
21.5 RON
18.275 RON


16 oldal. Lapozó.

Éden a folyónál

Kurt Vonnegut


-15%
49 RON
41.65 RON


204 oldal. KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ.

Mouseton Abbey - matricás foglalkoztatókönyv - Több mint 1000 matricával

Méret: 215x280 mm ,
40 oldal. Kartonált.