2018-04-23

Csatlakozz te is a Láng-klubhoz! Vásárolj kedvemzényesen és olvass velünk!
Munkatársaink, barátaink ezen a héten Láng Zsoltot olvasnak. Ha kedved van csatlakozni a Láng-klubhoz, akkor Koinóniás szülinapi ajándék gyanánt igen kedvezményesen beszerezheted a szerző nálunk megjelent műveit.  Tovább »

2018-03-14

ÚJDONSÁG! Megjelent Kajtikó, a derék sárkányfiú a kalandra vágyó gyerekek számára!
Legújabb meséskönyvünkben nem a királylányoké és nem a merész királyfiké a főszerep, hanem Kajtikóé, a derék sárkányfiújé, aki jobbítani szeretné a sárkánynemzetség rossz hírét.  Miután két sárkáty-bátyja kudarcot vallott, a legkisebb fiú, kalandos útja során be is teljesíti küldetését, tiszta szíve, segítőkészsége elnyeri méltó jutalmát.Kiknek ajánljuk? - 6-8 éves gyerekeknek akik olvasni tanulnak. Egyszerű nyelvezete és nagy méretű betűi segítik a kis olvasókat a gyakorlásban.    Tovább »

2018-04-03

Kedvezményes áron juthatsz hozzá a Kecskeméthy Bibliához!
Az Erdélyben született bibliafordítás a Károli és az új-fordítású Biblia közé helyezhető. Nemcsak időben, hanem nyelvezetében-stílusában is. Tovább »


  • Kedvezményes áron juthatsz hozzá a Kecskeméthy Bibliához!
  • 2018-04-03


Az Erdélyben született bibliafordítás a Károli és az új-fordítású Biblia közé helyezhető. Nemcsak időben, hanem nyelvezetében-stílusában is.


Az elmúlt 25 Koinónia-év egyik legnagyobb lélegzetvételű projektje a Kecskeméthy István által fordított Biblia kiadása. A több kiadást is megért könyv nyelve lírai, ám mégis pontos-gazdag.

Kiadónk nemcsak felnőtteknek jelentetett meg különleges Bibliát, hanem évekkel később a világ egyik legjobb gyerekbibliáját is lefordítottuk (nem vagyunk elfogultak. egyáltalán. :) Olvass bele, meglátod.)

Itt tudhatsz meg többet a Kecskeméthy fordításról:
http://koinonia.ro/?konyv=15
...és a gyerek Bibliába itt lapozz bele:
http://koinonia.ro/?konyv=1823Hozzászólok

A kék kerítés

Marék Veronika


-15%
42.5 RON
36.125 RON


Kemény kötés.

Rakj össze! - Gőzhajó és mozdony


-15%
12 RON
10.19 RON


16 oldal. Fűzve.

Bizonyítékok a keresztyén hit mellett

Josh McDowell


-15%
69.5 RON
59.07 RON


Méret: 170x240 mm ,
748 oldal.